Om oss/Kontakt

Sabina Corleone

Mitt namn är Sabina Corleóne(Philipsson) en artist på  31 år som bor i Gävle, uppvuxen i Årsunda och småbarnsmamma.

Gick musikallinjen på Hammargymnasiet i Sandviken som innebar dans, teater och sånglektioner fler gånger i veckan i tre års tid. Musikallåtar och operalåtar har alltid legat mig varmt om hjärtat men ser mig själv som väldigt bred i alla de olika gengrerna och utmanar mig gärna med nytt låtmaterial så fort jag får möjlighet.  

Min första större merit inom branschen är när jag var solist 2009 på Gävle Drängars traditionella valborgskonsert i Konserthuset Gävle där jag framförde musikallåten ”On my own - Les Miserábles” samt ”Jag hatar Män- Kiss me Kate”.

En hel del karaoke har det blivit genom åren som nöje och även som karaokevärd på olika ställen. Våren 2008 kvalade jag in till semifinal i Karaoke SM där jag slutligen blev framröstad till topp 10 av flera hundra tävlande runt om i Sverige.

2016 Började jag att jobba som demosångerska till Forsberg-Wastesson-Sjöberg i Gävle och har under åren sjungit in låtar till flertalet svenska artister.

2017 Släppte jag min första singel vid namn ”Småstadstjej” text o musik Sven-Inge Sjöberg, och den har fått mycket med positiv respons samt spelats i p4.

Körsångerska på Governor Andys sommarhit ”Cash” som sedan hamnade på Absolute Summer Hits CDn och var med och klättrade på Viral list(spotify).

2018 medverkade jag i synthpop gruppen Eurotix singel ”Naughty Boys” som börjats spela på olika radiostationer runt om i världen. Därefter släppte jag under våren min egenskrivna kaxiga låt ”Kasta Mannen” med musik av Sven-Inge Sjöberg.

 

Thomas Skistad

Jag är av årgång 73 och bor i Älvkarleö tre mil neadanför Gävle tillsammans med mina två barn på halvtid. Musiken har funnits med i hela mitt liv och i högstadiet hade jag och några kamrater ett dansband i några år.  Efter många års uppehåll med bara lite sång och spela hemma för eget bruk tog jag 2008 steget att börja som Trubadur.  Nu på senare år hart jag börjat använda bakgrunder för att få en fylligare känsla. Mina största meriter är nog från 2014 då jag fick möjligheten att göra en mindre Elvis-show med bl a Ingemar Wallen, Billy Bremner och Linda Gail-Lewis. Plus att jag tillsammans med en norsk kvinna hamnade på första plats på norska dansbandsradioen's topp 20 lista med låten Let your love flow (Finns på Spotify)

Affisch (A3) För nedladdning

Kontakt:

 

Mail: info@hitsxpress.se

 Telefon: 070-677 26 21